Ugrás a tartalomra

Hozzátartozók tájékoztatási rendje - frissített

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Hozzátartozók!

 

A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény.

Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban részesülő fekvőbetegek hozzátartozói (nem COVID fertőzött betegek) is folyamatosan információhoz juthassanak a páciensek egészségi állapotáról. 

Tisztelettel kérjük az alábbi eljárásrend során együttműködésüket!

telefon_hívás_orvos

 

Ha Ön a hozzátartozóját nem tudja látogatni, és érdeklődni szeretne az állapotáról, a következő módon felvilágosítást tudunk nyújtani:

A beteg felvételekor a beteg vagy az őt kísérő hozzátartozó nevezze meg azt a családtagot, rokont, kapcsolattartót, aki a jövőben tájékoztatást kérhet és kaphat a beteg állapotának előmeneteléről.

Kérjük, hogy munkanapokon 11.00 és 12.00 óra között a kék színnel jelzett link táblázatából válassza ki a keresett osztályt – ahol hozzátartozója fekszik – és jelezze a tájékoztatási igényét a hozzárendelt telefonszámon. A táblázatot ide kattintva érheti el!

Hívását fogadjuk, majd hozzátartozójának azonosítása (név, születési időpont, lakcím) után az Ön által megadott visszahívandó telefonszámot rögzítjük.

hívás_tájékoztatás

Minden hétköznap - előzetes megkeresést követően - 14.00 és 15.00 óra között a kezelő orvos visszahívja Önt és felvilágosítást nyújt hozzátartozójának állapotáról. Kérjük, ezen időtartam alatt biztosítsa a telefonos visszahívás lehetőségét.

Egy betegről csak egy hozzátartozó – kapcsolattartó irányába tudunk felvilágosítást nyújtani. Telefonhívásunk során a fogadó személyazonosságáról személyes adatainak egyeztetése útján győződünk meg.

Rendkívüli látogatási kérelemmel - az alábbi email címekre - fordulhatnak: igazgato [kukac] bazmkorhaz.hustyle="color:blue; text-decoration:underline" target="_blank"; és a tothl [kukac] bazmkorhaz.hustyle="color:blue; text-decoration:underline" target="_blank"; illetve személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

 

Ezúton is köszönjük megértésüket és türelmüket!

 

 (Szakrendelésekre, egyéb vizsgálatokra az alábbi link segítségével kérhetnek időpontot: https://www.bazmkorhaz.hu/hirek/szakrendeleseink-rendelesi-idok-telefonszamok;)

Kapcsolódó hírek

2024-04-26

Tisztelt Miskolciak, Vármegyében Élők! Kedves Betegeink, Hozzátartozók!   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 15-től - a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, illetve annak valamennyi telephelyén -, a fekvőbeteg osztályokon kezelt betegekkel és a…

2024-04-23

 

2024-04-13

Vidám napsütésben várta a miskolci Szentpéteri kapu a garantált városnéző séta résztvevőit – intézményünkben is. Azok, akik rászánták a szombat délelőttöt, nem is csalódtak. A városrész felfedező séta a nemrégiben megújult József Attila Könyvtárból indult.  Aztán útra keltek, Kupcsik Sarolta …