Ugrás a tartalomra

MESZ Elismerő Oklevél adományozása az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából

Jacsó Józsefné, a B.A.Z. Megyei Központi Kórház és EOK mezőkövesdi tagkórház Reumatológiai Rehabilitáció B-osztály megbecsült ápolója. 40 éve dolgozik ápolóként az egészségügyben.

Ápolói pályáját 1979-ben, az egri Markhot Ferenc Kórház belgyógyászati osztályán kezdte, ahol 8 évet töltött.1987-től jelenleg is a mezőkövesdi Mozgásszervi Rehabilitációs Központ Reumatológiai Rehabilitációs osztály dolgozója, immár 32 éve.

A harmonikus családi élet biztosítása mellett, mindig fontosnak tartotta a szakmai fejlődést, megújulást, új ismeretek szerzését. Folyamatosan képezte magát. Szakiskolai végzettsége után, felnőtt szakápolói, érettségi és OKJ ápolói vizsgát tett.

Több évig főnővér helyettesként tevékenykedet, melynek elismeréseként Igazgatói dicséretben részesült.

Kiváló elméleti és gyakorlati szakmai ismeretekkel rendelkezik, munkáját pontosan, felelősségteljesen, hivatástudattal végzi.

Betegorientált, empatikus, tisztelet és szeretetteljes magatartás, együttműködés jellemzi mind a betegekkel, mind a munkatársakkal való kapcsolataiban.

Intézményében, példamutató, pontos precíz ápolói munkájával, nagymértékben hozzájárul a színvonalas minőségi betegellátáshoz, a betegek elégedettségéhez.

Számára szívében ápolónak lenni nemcsak munka, hanem valami más. A legemberibb, legnemesebb hivatás.

Kapcsolódó hírek

2024-07-08

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-07-06

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez. A Szeleta Park július 06-án - szombaton - is otthont adott a népszerű…

2024-07-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! A védőnői tanácsadásokat és elérhetőségeket tartalmazó táblázat a következő hivatkozásra kattintva érhető el: Védőnői tanácsadás időpontok