Ugrás a tartalomra

Állásbörze és karriernap a Debreceni Egyetemen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház is részt vett azon az állásbörzén, amelyet a Debreceni Egyetem szervezett április 17-én, a az egészségügyi szakterületen tanuló, végzéshez közeli hallgatók, valamint rezidensek, illetve más érdeklődő álláskeresők számára.

Állásbörze-DE

Az állásbörze célja a frissdiplomás és az adott félévben diplomát szerző hallgatók számára munkaerő-piaci lehetőségek nyújtása, az álláskeresés megkönnyítése, az elhelyezkedési kultúra fejlesztése, továbbá így kívántak hidat képezni az intézmény, az intézmény hallgatói, valamint a munkaerő-piaci szereplők között.

Kórházunk évről-évre részt vesz a seregszemlén: mindez azt a célt szolgálja, hogy lehetőséget kapjunk a bemutatkozásra, így a végzős fiatalok tudomást szerezhetnek arról, hogy nemcsak klinikai intézményeket választhatnak rezidensképzésük, illetve későbbi munkavállalásuk helyszínéül.

Állásbörze-DE1

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház standjánál a HR igazgatóság vezető képviselői, és az orvosszakma, illetve a műtéti menedzsment mutatta be kórházunkat a végzős fiataloknak, ismertető kiadvánnyal, illetve személyes konzultáció során.
Bízunk benne, hogy néhányuk érdeklődését sikerült felkelteni a szakmai fejlődési lehetőségek iránt és hamarosan valamely betegellátó osztályunkon üdvözölhetjük őket. (https://www.bazmkorhaz.hu/allasajanlatok)

Kapcsolódó hírek

2024-07-08

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-07-06

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez. A Szeleta Park július 06-án - szombaton - is otthont adott a népszerű…

2024-07-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! A védőnői tanácsadásokat és elérhetőségeket tartalmazó táblázat a következő hivatkozásra kattintva érhető el: Védőnői tanácsadás időpontok