Ugrás a tartalomra

Közlemény - működési rend

Tisztelt Állampolgárok!

 

A járványügyi helyzet változása és az ebből adódó infektológiai kockázat szükségessé teszi Intézményünk működési rendjének átstrukturálását.

Fentiekből adódóan mind a járóbeteg, mind a fekvőbeteg ellátás területén a járványügyi kockázatok csökkentése céljából korlátozásokat vezetünk be.

Kérjük, hogy mindazon betegek, akiknek ellátása nem életveszélyes, sürgős szükség vagy tartós, maradandó egészségkárosodás megelőzése céljából történne, járóbeteg rendeléseinket aktuálisan ne vegyék igénybe!

Előjegyzett betegeink esetében az érintett betegellátó osztályok nyújtanak tájékoztatást arról, hogy a betegek előjegyzési rendje változik-e.

Hasonló szempontok alapján korlátozzuk a fekvőbeteg osztályokra történő felvételt, illetve mindazon betegeket, akiknek ellátásához nem elengedhetetlen a kórházi fekvőbeteg környezet biztosítása, 24-48 órán belül otthonába elbocsátjuk.

 

Kérem fentiek szíves tudomásul vételét, annak mérlegelése mellett, hogy a családok és betegeink számára hozott többlet terhelés és kellemetlenség a fertőzéses kockázatok csökkentése és a rászoruló betegek minél hatékonyabb ellátása érdekében történik.

 

Tisztelettel:

Dr. Révész János

főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-07-08

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-07-06

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez. A Szeleta Park július 06-án - szombaton - is otthont adott a népszerű…

2024-07-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! A védőnői tanácsadásokat és elérhetőségeket tartalmazó táblázat a következő hivatkozásra kattintva érhető el: Védőnői tanácsadás időpontok