Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás - Parkolás - Lakossági oltások

Tisztelt Állampolgárok!

Kedves Betegeink, Hozzátartozók!

 

A koronavírus járvány leküzdésének egyetlen hatékony eszköze a hazánkban is zajló oltási program megvalósítása.

Intézményünkben eddig mintegy 27.000 honfitársunk részesült koronavírus elleni védőoltásban, akiknek ezúton szeretném megköszönni oltási hajlandóságát és az oltószemélyzettel történő korrekt együttműködését.

Lakossági oltások

2021. március 15-én, 16-án és 17-én - naponta - megközelítőleg 3.000 honfitársunk oltására kerül sor a Szentpéteri kapui telephelyen.

Kérjük Önöket, hogy az oltásra:

- a megadott időpont előtt leghamarabb 15 perccel előbb érkezzenek,

- az oltási időpontot ne késsék le,

- ruházatukat az időjárásnak megfelelően válasszák meg, számítaniuk kell 10-15 perc várakozásra,

- hozzák magukkal személyi dokumentumaikat, a kitöltött beleegyező nyilatkozatot, a TAJ-kártyát és az oltási behívót, értesítőt.

 

Külön szeretném felhívni figyelmüket a parkolásra!

 

Kérjük az oltásra érkezőket, lehetőség szerint (amennyiben egészségi állapotuk engedi) tömegközlekedéssel érkezzenek (maximum egy kísérő személy jelenlétével); gépkocsival történő érkezés esetén, ha módjukban áll, a kórházon kívüli parkolás lehetőségét válasszák, ugyanis az intézmény területén a parkolási lehetőség limitált.

Bár a kórház külön parkolókat, területet zár le az oltásra érkezők részére, ezzel együtt számítani kell torlódásra és parkolási nehézségekre, különösen a reggeli órákban. Éppen ezért tisztelettel kérjük Önöket, lehetőség szerint a kórház kapuin kívül parkoljanak, aki csak teheti. Az intézmény közelében lakók pedig gyalogosan közelítsék meg az oltóhelyet.

 

Miskolc, 2021. március 12.

 

                                                                          Tisztelettel:

                                                                                              dr. Révész János

                                                                                                     főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-07-08

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-07-06

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez. A Szeleta Park július 06-án - szombaton - is otthont adott a népszerű…

2024-07-02

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! A védőnői tanácsadásokat és elérhetőségeket tartalmazó táblázat a következő hivatkozásra kattintva érhető el: Védőnői tanácsadás időpontok