Ugrás a tartalomra

Közlemény - Látogatás-Költözés-2020. július 07.

Tisztelt Állampolgárok! Kedves Betegeink!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a Tüdőgyógyászati Osztály és a Légzőszervi Rehabilitációs Osztály beköltözése a Semmelweis Tagkórház Tüdőgyógyászat épületébe megtörtént. Mindkét betegellátó egység 2020. 07.08-tól – szerdától - teljes kapacitással megkezdi működését.

Tájékoztatom Önöket arról, hogy 2020. július 20-tól kezdődően a Semmelweis Tagkórház területén – egy zöldmezős beruházás részeként – Ifjúsági Pszichiátriai Osztály épül, valamint a Felnőtt Pszichiátriai Osztály teljes körű felújítása is megkezdődik. A munkálatok várhatóan a 2021. naptári év III. negyedévében érnek véget.

Fentiekből adódóan a Pszichiátriai Osztály járóbeteg rendelései tovább üzemelnek. A pszichiátriai fekvőbeteg ellátás ezen a telephelyen szünetel, a fekvőbeteg ellátást igénylő betegeket más intézménybe irányítjuk át, amelynek rendjéről az osztály dolgozói szükség szerint felvilágosítást adnak.

Intézményünk Semmelweis Tagkórházában változatlanul érvényben van a járványügyi készenlét. Kérjük, hogy mindazon betegek, akik koronavírus fertőzés gyanújával kívánnak jelentkezni, az Infektológiai Osztályon működő ambulanciára érkezzenek. (A Sürgősségi Osztály ezen betegek fogadására nem kijelölt szervezeti egység.)

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a megnövekedett igény miatt szombati és vasárnapi napokon, valamennyi telephelyünkön a látogatási idő tartamát módosítjuk.

A látogatási idő szombaton és vasárnap 15.30-tól – 17.30-ig tart; minden egyéb vonatkozásban a látogatási rend változatlan.

Az intézmény dolgozóinak nevében köszönjük együttműködésüket és továbbra is nyomatékosan kérjük, hogy a kórház területén lévő járványügyi intézkedéseket maradéktalanul tartsák be.

A Bőrgyógyászati Osztály és a Pszichoterápiás Rehabilitációs Osztály költözése folyamatban van, az ellátás megindulásáról néhány napon belül tájékoztatjuk Önöket.

Miskolc, 2020. július 7.

 

Dr. Révész János
főigazgató

Kapcsolódó hírek

2024-07-08

Tisztelt Állampolgárok! Tisztelt Betegeink! Az Önök és az egészségügyi dolgozók biztonsága, az Önök minél gördülékenyebb ellátása érdekében - továbbra is - kérjük a higiénés, illetve a betegellátással kapcsolatos szabályok betartását. A várakozási idők és a zsúfoltságok csökkentése érdekében kérjük…

2024-07-06

Európában egyedülálló módon népszerűsítő kampányt indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Magyarország egyik legnagyobb Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) a megismeréséhez. A Szeleta Park július 06-án - szombaton - is otthont adott a népszerű…

2024-07-02

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!   A betegellátási és kapcsolattartási rendet segíti a hozzátartozók számára biztosított telefonos elérhetőség, amelyet – már korábban a fertőzésveszély csökkentése érdekében - alakított ki az intézmény. Kórházunk célja, hogy a reguláris ellátásban…